Ostatnie zajęcia unijne z zakresu „Organizacji usług cateringowych” realizowane w ramach projektu „Twoja wiedza – Twoja przyszłość III” odbyły się w naszej szkole dnia 17.02.2021r. Były to zajęcia wyjątkowe, pełne wrażeń i nowych doświadczeń. Młodzież bowiem oprócz tradycyjnej formy realizacji zajęć miała okazję wystąpić w roli respondenta dla radia PiK. Tematem przewodnim była organizacja baru koktajlowo – sałatkowego. Przygotowano wyśmienite koktajle na bazie świeżych owoców i warzyw oraz różnego rodzaju sałatki. Sporządzono min. koktajl ananasowo – szpinakowy, koktajl selerowo – jabłkowy, koktajl obniżający ciśnienie krwi na bazie czerwonego buraka oraz sałatki wykorzystując nietypowe połączenia składników, które pozytywnie zaskoczyły uczestników spotkania. Zajęcia prowadziła Barbara Nawrocka nauczyciel przedmiotów zawodowych w naszej szkole.